Festival na zelené louce

Festival na zelené louce – zážitek na louce, z výšky i v lese

 

Už v sobotu 11. září od 13 hodin proběhne tradiční 8. ročník benefičního Festivalu na zelené louce u obce Senetín, nedaleko Kutné Hory, který bude možné užít i z balónu.

Tímto bychom Vás rádi pozvali na tuto akci. Letos Vás čeká skutečný zážitek, možnost vystoupat do výšky pomocí zakotveného horkovzdušného balónu a vidět svět z výšky alespoň na pár minut, dále kvalitní program na pódiu, velká tombola, dobré jídlo, bohatý doprovodný program pro děti, v neposlení řadě vtipný moderátor Tomáš Fíla.

Na festivalu se objeví mnoho osob, muzikantů, divadelníků. Již nyní se můžete těšit na písně kapely BLUE EFFECT, které si zazpíváte v podání AKUSTIK TRIO, kde zpívá a hraje Honza Křížek, zažijete písně nebo představení od KŮZLE HU.SOU., jistě se do svého vystoupení opře sbor Dany Houdkové ASIHLASY, lze očekávat zážitek v podobě hraní a zpěvu  od uskupení ZUŠ-BAND ORCHESTR ČÁSLAV, včetně představení dětí z tábora a večerního koncertu  rockové kapely KRIS.

Na zpevněných cestách určených primárně pro vozíčkáře v nedalekém lese proběhne výstava fotografií cestovatele, dobrodruha a režiséra Petra Horkého, který letos přislíbil i osobní účast.

 

Výtěžek z akce (dobrovolné vstupné, tombola, dražba, dary) letost zdvojnásobí Nadace Divoké husy.

A kam letos výtěžek poputuje? To se dozvíte zde:

https://www.youtube.com/watch?v=Y2Kw7Kp2_JA

 

Budeme rádi za sdílení plakátu v příloze. Pokud nemůžete přijít, přejte nám hezké počasí, to je pro nás také velmi důležité. Těšíme se na Vás.

Za celý organizační tým Petra Hnátová

Cesta životem bez bariér, z.s.

 

Více na:

www.festivalnazelenelouce.cz

www.facebook.com/festivalnazelenelouce

Festival na zelené louce 2021_plakat